Radio Zeus Romania a fost creat din dragoste si pasiune pentru muzica, pentru ascultatori, pentru radio !

Eram foarte pasionati de radio si ne doream din ce in ce mai multe zile de emisie, din ce in ce mai multi ascultatori si emisiuni frumoase pe placul publicului! Radioul a fost infiintat in 2013 de iulix (Dj iulix ) pe atunci cu un bun prieten Silviu (Dj Foca) vecin de cartier si el pasionat de muzica. Ideile au inceput sa curga de la sine, ascultatorii erau din ce in ce mai multi, timpul trecea, vestea desprea noi tot mai mult se ducea si eram printre primele posturi de radio ca si numar de ascultatori, si pentru asta va multumim ca fara voi noi nu am fi existat .

Cu Respect Echipa Radio Zeus Romania

 

 

Radio Zeus Romania iti ofera cele mai frumoase si mai indragite melodii  pe care le poti asculta online 24/24h, 7 zile din 7.
Avand o experienta destul de vasta suntem siguri ca stim ce merita ascultat si ca ceea ce va oferim este de cea mai buna calitate.

Punem accent pe calitatea fiecarei piese incluse in playlist, avand grija sa-i oferim personalitate.

Emitem exclusiv online ceea ce inseamna ce ne poti Asculta in WinampVLC Media Player sau in orice alt player audio si pe telefoanele cu Android si iOS.

Radio Zeus Romania este un post de radio online de Muzica unde poti face DEDICATII LIVE si poti trimite mesaje celor dragi in mod GRATUIT, atat pe site cat si in legatura directa.
Cu un program dedicat pentru toate gusturile ascultatorilor de orice varsta si de pretutindeni, Radio Zeus Romania este un post de radio ce te ajuta sa lucrezi mai bine, sa navighezi cu placere si sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat mai placut si mai reconfortant!

Suntem alaturi de tine de peste 8 ani oferindu-ti in fiecare zi muzica pe care o cauti, muzica pe care o iubesti !

Va asteptam cu mare drag alaturi de noi !